Leer nos enriquece la vida. Con el libro volamos a otras épocas y a otros paisajes; aprendemos el mundo, vivimos la pasión o la melancolía. La palabra fomenta nuestra imaginación: leyendo inventamos lo que no vemos, nos hacemos creadores.
José Luis Sampedro

sábado, 19 de marzo de 2011

Com celebreu el dia de Sant Jordi?

El proper 23 d'abril es celebrarà la Diada de Sant Jordi, també Dia Mundial del Llibre des de 1996. La data ens recorda la mort de Miguel de Cervantes i del dramaturg anglès William Shakespeare. Es tracta d'una jornada d'esperit festiu en que la gent sortirà al carrer per comprar una rosa o un llibre que regalarà a algú estimat, com passa a Catalunya; uns quants assistiran a la lectura continuada de El Quijote que es realitza des de fa quinze anys al Círculo de Bellas Artes de Madrid; seran molts els que esperaran amb il·lusió el veredicte d'un jurat que premiarà l'esforç dels que pelegrinen al Parnàs; i més, aquells que es detindran un moment a sentir uns versos declamats enmig del remor quotidià.
I vosaltres, com ho celebrareu? Quin llibre regalareu? Quina lectura, títol o història us vindrà al cap des del fons de l'oblit? Des d'aquí us convidem a compartir-la amb nosaltres. Ho podeu fer deixant el vostre comentari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario